Direktlänk till inlägg 30 april 2010

Regnet

Av Åsa - 30 april 2010 16:09


... har strilat i stort sett hela dagen, perfekt grillväder... Tur att vi har tak på altanen. Det är i alla fall varmt och skönt ute. Idag fick jag med mig lite violer från jobbet som jag ska sätta i krukor. De är så otroligt tåliga mot frost och kyla. Tycker nästan lite synd om alla som köper hem pelargoner, petunior och annat som stryker med vid en rejäl frostnatt. Men de kanske har dem skyddat.

     I går så tjatade Melvin och Toots så på att få gå ut att vi kattsäkrade hundgården lite och lät dem komma ut. Melvin rullade sig som en tok i sanden, han hade sådan där lite trist, fet, innekattpäls. Det var ett himla bestyr med detta. Sedan har han tvättat av sig så han ser jättefin ut. Inget snack om att det var uppskattat i alla fall, som bilderna visar.  


  


  


  


  


  

  

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

30 april 2010 17:09

Det går bra att grilla ute och sedan sitta inne i värmen för att äta. Så mysigt för katterna att kunna vara ute. Jag hoppas de snabbt lär upp sig på alla faror som lurar runt hörnen, så att ni slipper oroa er för dem då de inte finns i blickfånget.
Ha det gott och jag önskar er en trevlig valborg och 1a maj.

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se