Direktlänk till inlägg 18 maj 2010

Vilken dag

Av Åsa - 18 maj 2010 16:58


I morse skulle grannen och jag åka in till Borås och storhandla. Min mage morrade varnande när jag rökte dagens första cigarett och rastade hundarna. Jag borde ju ha lärt mig, jag borde ju veta att det inte är värt att chansa... självfallet tänker jag: Det är nog ingen fara och så ger vi oss i väg. Jag hann ganska precis fram till Willys, toaletten ligger vid ingången i butiken tack och lov. In dit, ut igen och leta reda på kundvagnen och plocka i några varor till. Ut genom snabbscanningskassorna, in på muggen och ut och leta kundvagn, i med några varor till och så i väg till toan igen. Tror jag hann med närmare tio toalettbesök innan allt var klart. Eller nästan klart i alla fall. Min lust att leta efter speciella varor var lite dålig. (Får handla på Lidl och Netto i morgon.) Jag lyckades ta mig hem och hann precis in på muggen igen. Fy fan för tarmsjukdomar och magar bortom all kontroll.

     Har suttit ute med katterna nu på eftermiddagen. Melvin i synnerhet och Toots med blir skittjuriga när de inte får komma ut. Det regnade en stund och Toots flykt från detta läskiga, kalla, våta var en syn för gudar! Haha!! Melvin satt kvar i regnet och njöt eftertryckligt. Här hindras man inte av lite regn när man äntligen fått komma ut igen. Lite otäckt var det när det rann in mot huden, men han bet i hop.

     Sockan kom in nu och lade sig på favoritkudden bredvid datorn. Jag har plockat bort flera fästingar, det verkar finnas många i år. Han känns lite varm om nosen och öronen, hoppas att det bara är tillfälligt. Sockan är så underbar, han är husets diplomat och är vän med alla katter och hundar. Människorna med förstås! Det ser så mysigt ut på kvällarna när han ligger tillsammans med hundarna och sover.

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

19 maj 2010 10:37

Jag lider verkligen med dig då du har en mage som lever sitt eget liv. Jag har bara en stressmage som bråkar ibland och som kan kontrolleras om jag planerar och det räcker och blir över för min del. Det är mer än en gång jag suttit vid vägkanten vid rusningstrafik för att slippa byta byxor.
Det är svårt att leva ett drägligt liv om man alltid måste ha koll på var närmaste toalett finns.
Jag hoppas du ska slippa eländet med dålig mage.
Ha det gott Kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se