Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Lite värme

Av Åsa - 28 maj 2010 10:00


...skulle vara välkommet! Vi har det halvmulet och lite sol som tittar fram ibland och så där 12-14 grader. Sådderna står och stampar och det blir varken hackat eller malet, dålig tillväxt i den relativa kylan.

     Melvin har blivit sig själv igen nu när jag ställt kattmat på två ställen. Sura Isa får ha sitt kök för sig själv. Stackars Melvin som fick gå omkring hungrig. Men nu är han sitt gosiga, pratiga och jovialiska jag igen! Han och Toots står varenda morgon vid altandörren och ska ut, så fort som möjligt. Melvin går en runda och kollar av hundgården, sedan lägger han sig i min säng och sover bort dagen.

     Jag hittade tillbaka till en god gammal vän som jag förlorat kontakten med på grund att jag hade ett långdraget datorstrul för ett par år sedan. Det är fantastiskt när det är precis som om vi pratats vid i går i alla fall. Bara att ta upp tråden och känna glädjen över att ha fått kontakt igen. Jag har saknat Karin mycket så jag är jätteglad!

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

28 maj 2010 23:26

Så skönt att du kom på varför melvin var lite moloken. Katter är verkligen personligheter.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se