Alla inlägg under maj 2010

Av Åsa - 7 maj 2010 20:12


... var det en strålande vacker och varm dag. Hundar, katter och människor var ute hela dagen. Våra fega och försiktiga lilla bengal Isa har vågat sig ut, i går undersökte hon hela hundgården på egen hand! Hon går in och samlar mod emellanåt och så tar hon sig ett varv igen.


  Melvin stortrivs och var ute precis hela dagen. Han håller ju hundarna i herrans tukt och förmaning trots att de är mycket nyfikna på honom. De smyger efter och när han vänder sig om och skjuter rygg lite så viker de snällt av. Det är så roligt att han anpassat sig så bra till alla djuren här.


 


  

Den gode Toots på sin favoritkudde invid den varma goa datorn får avsluta bildkavalakaden och önska alla en riktigt trevlig helg! 


             ANNONS
Av Åsa - 3 maj 2010 18:59


I går var vädret perfekt, soligt och underbart. Härligt att jobba vilket jag gjorde på förmiddagen. Tyvärr far frostnätter hårt fram med vissa växter och jag fick frisera bort det som var frotstnupet på flera perenner.

     Våra valpar Loke och Yuma var på besök och alla hundarna lekte och busade runt i trädgården. Båda är så stora, mycket högre än pappa Frost. Loke har fått prova att göra valpar med en liten siberian husky tik, hoppas att det tar sig och blir fina barn. Sedan kom Melvins förra ägare för att hälsa på och kolla att allt står bra till. Han kände igen dem men visade inga tecken på att vilja följa med. Vilket jag förstås är tacksam över, det hade ju varit hemskt om han velat det.

     När alla åkt så kattsäkrade vi hundgården och Toots och Melvin fick komma ut. De stornjuter verkligen av sin lilla frihet. Det var så varmt ute att vi lämnade altandörren på vid gavel och lilla Isa vågade sig ut! Flera gånger och längre och längre lovar. Jag funderade på att hämta kameran men jag ville inte störa henne. Hon gör så många framsteg våran lilla fegis.

ANNONS
Av Åsa - 1 maj 2010 19:40


... i  Expressen i dag då!!  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se