Direktlänk till inlägg 4 juni 2010

Varmt, varmt

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58


Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!

     Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne från helvetet igen. Hon bor mittemot oss. Jag släppte ut våra hundar och katter och det blev en hejdundrande jakt efter arga tantens katt som befann sig i hundgården. Hundarna är ju jättesnälla mot katter, men när de börjar rusa runt som en svedd råtta så jagar de ju självfallet katten. Den hoppade ut genom nätet efter en kort stund och kom undan med blotta förskräckelsen. Arga tanten far ut som ett jehu genom sin dörr och anklagar mig för att ha stängt in katten så att hundarna skulle kunna jaga den?!!!?!! Efter all skit som denna kvinna ställt till med så fick jag faktiskt ett megavredesutbrott... och läste lusen av henne tills hon försvann in igen. Ja du milde, mycket ska man vara med om.

    Melvin har tagit över en madrass som vi lade ut som hundsäng. Hundarna får naturligtvis inte ligga på den! Han har satt sig i sådan respekt numera att han bara behöver titta argt på dem så går de undan, haha! Ser lite löjligt ut med en Melvin på en 200 x 60 cm madrass. Men han är nöjd och det är väl huvudsaken ;)

 
ANNONS
 
ejmis

ejmis

5 juni 2010 10:19

Skönt att få dessa megautbrott ibland.

http://ejmis.blogg.se

 
Marianne

Marianne

9 juni 2010 19:07

Fy farao för sura grannar. De kan vara värda att få utstå ett megautbrott :)
Tur nog har vi bara trevligt folk i vår omgivning. Jag hoppas surtanten flyttar så ni får lugn och ro.
Ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

 
college essay

college essay

14 januari 2012 13:00

I read you news with interesting! Thanks that keep us informed

http://customcollegeessays.com/college-essay-servi

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56

  Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.      I ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Av Åsa - 28 maj 2010 10:00

  ...skulle vara välkommet! Vi har det halvmulet och lite sol som tittar fram ibland och så där 12-14 grader. Sådderna står och stampar och det blir varken hackat eller malet, dålig tillväxt i den relativa kylan.      Melvin har blivit sig själv ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se