Direktlänk till inlägg 11 juni 2010

Var är sommaren?

Av Åsa - 11 juni 2010 15:56


Nu har det regnat i tre hela dagar här, 10-12 grader och grått och grått och grått. Så trist att man bara vill dra täcket över huvudet och sova till vädret blir bättre. Hundar och katter ligger i drivor och sover överallt, klokt av dem.

     I går var vi och hälsade på Loke och Yuma, det är alltid lika roligt och hundarna springer och far runt tills de är nästan medvetslösa. Yuma är nästan större än Loke nu och pappa Frost ser rätt späd ut i jämförelse med båda sönerna. Jag undrar om de kommer ihåg sina kullsyskon för Engla och Loke leker tillsammans och Flinga höll sig hela tiden till sin bror Yuma. Kul hade de i alla fall!

     Fick röntgensvar min njurdatormografi i dag, två stenar i vänstra njuren, en i den högra och de såg också att jag hade en två centimeter stor sten i gallan med. Så nu vet jag ju vad jag har att se framemot, men för tillfället mår jag hur bra som helst! De såg även att min nya medicin för magen fungerar så där eftersom tarmarna var proppfulla...

     På måndag ska jag tillbaka till handelsträdgården igen, det ska bli roligt och jag hoppas att det ska fungera denna gång utan att magen ställer till det. Men det är ju en kroniskt tillstånd så det är väl bara en tidsfråga tyvärr. Jag håller tummarna i alla fall och det ska bli trevligt att gå där bland alla blommorna igen!

 
ANNONS
 
ejmis

ejmis

11 juni 2010 19:09

Jobbigt med en mage som "spökar". Hoppas den håller sig lugn nu.

http://ejmis.blogg.se

 
sofia

sofia

11 juni 2010 23:26

Hej, hoppas allt e bra me er alla! har skickat mail men inte fått nåt svar. har du bytt adress? kram sofia

http://silverfang

 
Åsa

Åsa

12 juni 2010 10:07

Hej!! Long time no see, jag testar att maila dig sen så hoppas jag att det funkar. Det är samma mail som innan, men det har varit lite strul med den.
Kramis

http://blandhundarochkatter.bloggagratis.se

 
Anna med flock

Anna med flock

13 juni 2010 20:09

Ajaja, det lät jobbigt med njurar och annat... hoppas att din mage ska vara någolunda snäll mot sig så du får njuta lite bland blommorna.

Härligt det måsta vara att kunna följa några av avkommorna från kullarna och se hur dom växer och utvecklas :)

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åsa - 20 juni 2010 15:25

  ... mitt växthus! Jag har sått en del i år förstås men milde moses vad sakta det växer och vad små och ämliga plantorna är! Mycket av det jag ställt ut har blåst sönder och ser ganska anskrämligt ut. Annat gulnar och ser inte alls ut att må bra. ...

Av Åsa - 14 juni 2010 21:37

  ...är en av de aktiviteter vi brukar roa hundarna med. Vi strör ut i hundgården och så får de nosa runt och leta. Idag blev vi lite förvånade när det dök upp en sakletarkatt också! Melvin, vår ragdoll, deltog med stort intresse och käkade hundgod...

Av Åsa - 4 juni 2010 21:58

  Inte för att klaga men vi har haft flera riktigt varma sommardagar nu. Hundar, katter och vi med vilar gärna i skuggan. Det är så varmt ännu att linne och shorts är de enda kläder som behövs!      Här om dagen hade vi närkontakt med vår granne ...

Av Åsa - 30 maj 2010 23:16

  ... att Sockan ska få stanna här som fastboende! Vi tycker ju så mycket om honom att det känns riktigt bra. Han är ute nu så jag har inte kunnat delge den glada nyheten. Men jag tror att han blir lika nöjd som vi är.      Det har varit en stora...

Av Åsa - 28 maj 2010 10:00

  ...skulle vara välkommet! Vi har det halvmulet och lite sol som tittar fram ibland och så där 12-14 grader. Sådderna står och stampar och det blir varken hackat eller malet, dålig tillväxt i den relativa kylan.      Melvin har blivit sig själv ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se